Historia

Yrityksen historia juurtaa juurensa vuoteen 1981, jolloin Heikki Hildén perusti Autosähkö-Hildénin. Yritys toimi autotallissa ensimmäiset seitsemän vuotta. Tämän jälkeen korjaamo muutti nykyisiin toimitiloihinsa Paronintielle. Alueen muiden korjaamoiden kanssa tehtävä yhteistyö takaa asiakkaille edullisen palvelutason.

Vuosien kuluessa autojen sähkölaitteiden kehitys on ollut hyvin nopeaa. 1980-luvun alkupuolella korjattavissa autoissa ei ollut välttämättä yhtään elektronista laitetta. Nykyään niitä on jo kymmeniä. Tämän vuoksi jatkuva alan kehityksen seuraaminen on hyvin tärkeää. Erityisesti testaus- ja mittauslaitteiden hankinta ja käyttö on välttämätöntä.

Alusta asti yritys on panostanut vaihtolaitteiden valmistukseen. Valikoimiin kuuluu satoja latureita ja käynnistimiä henkilöautoista työkoneisiin ja raskaisiin ajoneuvoihin. Tarvikemyynti muodostaa neljänneksen liikevaihdosta. Lisäksi yritys valmistaa erilaisia korjaamokäyttöön tarkoitettuja vianhaku- ja testilaitteita. Lisää testilaitteista Hegetest-osiossa.

Korjaamotoiminta on lopetettu 35 vuoden jälkeen.